Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Fortuna, Teresa

Podstawy analizy i oceny jakości żywności

 Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolni , 2018

Frączek, Barbara

Dietetyka sportowa

 Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2019

Friedrich, Wolfgang

Optymalne żywienie w sporcie

 Wrocław : MedPharm Polska , 2020

Gałęcka, Mirosława

Dieta w chorobach autoimmunologicznych

 Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2019

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka. T. 1 Podstawy n

 Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2010

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3

 Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2009

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka

 Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2008

Gertig, Henryk

Bromatologia

 Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2007

Gliza-Gołaszewska, Joanna

Dieta wegetariańska w profilaktyce chorób cywiliza

 Warszawa : Wydawnictwo Medyk , 2021

Gniewosz, Małgorzata

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnol

 Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2013