Tytuł:
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3 / Jan Gawęcki [Red.], Wojciech F. Roszkowski [Red.]
Autor:
Wydanie:
Wyd. 2
Wydano:
Warszawa : PWN , 2023
Opis fizyczny:
XVI, 553 s.
ISBN:
9788301228637
Hasła przedmiotowe:
- Ochrona zdrowia
- Zdrowie
- Zdrowie publiczne
- Dietetyka - zdrowie
- Dietetyka - interakcje
- Epidemiologia
- Dietetyka - badania
- Choroby dietozależne
- Genetyka
- Nutrigenomika
- Psychodietetyka
- Zdrowie - psychologia
- Ekonomika zdrowia
- Ekologia
- Żywność - modyfikacje genetyczne
- Żywność - technologia
- Przemysł rolno-spożywczy
- Żywność regionalna
- Dietetyka - socjologia
- Zaburzenia odżywiania
- Polityka zdrowotna
- Dietetyka - organizacja
- Edukacja żywieniowa
- Wegetarianizm
- Żywność prozdrowotna
- Suplementacja
- Zatrucia
- Zakażenia
- Bioterroryzm
- Żywność - bezpieczeństwo
- Handel zagraniczny
- Prawo - żywność
- Prawo - dietetyka
- Nadzór
- Historia - dietetyka
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3996 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |