001 avmolOPAC2008-6692
100 $aPłonka-Syroka, Bożena
245 $aHistoria diety i kultury odżywiania. T. 2 $cpod red. Bożeny Płonki-Syroki, Andrzeja Syroki $nPraktyki żywieniowe w Europie w kontekście społeczno-kulturowym : ciągłość i zmiana
260 $aWrocław $bUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich $c2020
300 $a317 s. $bil. $c23 cm
650 $aHistoria
650 $aDietetyka
650 $aHistoria $xdietetyka
700 $aSyroka, Andrzej
920 $a9788370556143
100 $aPłonka-Syroka, Bożena
245 $aHistoria diety i kultury odżywiania. T. 2 $cpod red. Bożeny Płonki-Syroki, Andrzeja Syroki $nPraktyki żywieniowe w Europie w kontekście społeczno-kulturowym : ciągłość i zmiana
260 $aWrocław $bUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich $c2020
300 $a317 s. $bil. $c23 cm
650 $aHistoria
650 $aDietetyka
650 $aHistoria $xdietetyka
700 $aSyroka, Andrzej
920 $a9788370556143
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3584 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3585 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3586 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |