Płonka-Syroka, Bożena |
Historia diety i kultury odżywiania. T. 2. Praktyki żywieniowe w Europie w kontekście społeczno-kulturowym : ciągłość i zmiana / pod red. Bożeny Płonki-Syroki, Andrzeja Syroki
Wrocław : Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich, 2020. - 317 s. : il. ; 23 cm
ISBN 9788370556143
Historia ; Dietetyka ; Historia - dietetyka
Wrocław : Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich, 2020. - 317 s. : il. ; 23 cm
ISBN 9788370556143
Historia ; Dietetyka ; Historia - dietetyka
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3584 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3585 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3586 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |