Małgorzewicz, Sylwia |
Żywienie kliniczne. T. 2 : praktyczne zagadnienia / pod red. Sylwii Małgorzewicz
Lublin : Wydawnictwo Czelej, 2020. - IX, 209-466 s. : il. ; 25 cm
ISBN 9788375632965
Dietoterapia ; Dietetyka kliniczna ; Nadwaga i otyłość ; Nerki - choroby - żywienie ; Serce - choroby ; Alergie pokarmowe ; Alergologia ; Nadwrażliwość pokarmowa ; Układ trawienny - choroby - żywienie ; Wątroba - choroby - żywienie ; Zespół jelita nadwrażliwego ; Jelita - choroby - żywienie ; Trzustka - choroby - żywienie ; Nowotwory - żywienie ; Żywienie pozajelitowe ; Żywienie dojelitowe
Lublin : Wydawnictwo Czelej, 2020. - IX, 209-466 s. : il. ; 25 cm
ISBN 9788375632965
Dietoterapia ; Dietetyka kliniczna ; Nadwaga i otyłość ; Nerki - choroby - żywienie ; Serce - choroby ; Alergie pokarmowe ; Alergologia ; Nadwrażliwość pokarmowa ; Układ trawienny - choroby - żywienie ; Wątroba - choroby - żywienie ; Zespół jelita nadwrażliwego ; Jelita - choroby - żywienie ; Trzustka - choroby - żywienie ; Nowotwory - żywienie ; Żywienie pozajelitowe ; Żywienie dojelitowe
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3581 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3582 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3583 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |