001 avmolOPAC2008-6591
100 $aWitczak, Agata
245 $aSzkodliwe substancje w żywności $bpochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne $cred. nauk. Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski
260 $aWarszawa $bWydawnictwo Naukowe PWN $c2020
300 $a296 s. $bil. $c24 cm
650 $aŻywność
650 $aŻywność $xbezpieczeństwo
650 $aŻywność $xtoksykologia
650 $aSubstancje toksyczne
650 $aŻywność $xprzechowywanie
650 $aAlergologia
650 $aAlergie pokarmowe
650 $aRyby $xżywność
650 $aGrzyby $xżywność
650 $aDodatki do żywności
650 $aOpakowania żywności
700 $aSikorski, Zdzisław E.
920 $a9788301212995
100 $aWitczak, Agata
245 $aSzkodliwe substancje w żywności $bpochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne $cred. nauk. Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski
260 $aWarszawa $bWydawnictwo Naukowe PWN $c2020
300 $a296 s. $bil. $c24 cm
650 $aŻywność
650 $aŻywność $xbezpieczeństwo
650 $aŻywność $xtoksykologia
650 $aSubstancje toksyczne
650 $aŻywność $xprzechowywanie
650 $aAlergologia
650 $aAlergie pokarmowe
650 $aRyby $xżywność
650 $aGrzyby $xżywność
650 $aDodatki do żywności
650 $aOpakowania żywności
700 $aSikorski, Zdzisław E.
920 $a9788301212995
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3450 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3451 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3452 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |