Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc
 


Witczak, Agata |
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / red. nauk. Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020. - 296 s. : il. ; 24 cm
ISBN 9788301212995

Żywność ; Żywność - bezpieczeństwo ; Żywność - toksykologia ; Substancje toksyczne ; Żywność - przechowywanie ; Alergologia ; Alergie pokarmowe ; Ryby - żywność ; Grzyby - żywność ; Dodatki do żywności ; Opakowania żywności
Nr Inw. Sygnatura Status
3450 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3451 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3452 M Czytelnia SWSM Dostępna Zamów>>