Witczak, Agata |
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / red. nauk. Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020. - 296 s. : il. ; 24 cm
ISBN 9788301212995
Żywność ; Żywność - bezpieczeństwo ; Żywność - toksykologia ; Substancje toksyczne ; Żywność - przechowywanie ; Alergologia ; Alergie pokarmowe ; Ryby - żywność ; Grzyby - żywność ; Dodatki do żywności ; Opakowania żywności
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020. - 296 s. : il. ; 24 cm
ISBN 9788301212995
Żywność ; Żywność - bezpieczeństwo ; Żywność - toksykologia ; Substancje toksyczne ; Żywność - przechowywanie ; Alergologia ; Alergie pokarmowe ; Ryby - żywność ; Grzyby - żywność ; Dodatki do żywności ; Opakowania żywności
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3450 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3451 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3452 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |