001 avmolOPAC2008-6556
100 $aPawlak-Lemańska, Katarzyna
245 $aDobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności $cKatarzyna Pawlak-Lemańska
260 $aPoznań $bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego $c2018
300 $a182 s. $bil. $c24 cm
650 $aŻywność
650 $aGastronomia
650 $aŻywność $xjakość
920 $a9788374179669
100 $aPawlak-Lemańska, Katarzyna
245 $aDobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności $cKatarzyna Pawlak-Lemańska
260 $aPoznań $bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego $c2018
300 $a182 s. $bil. $c24 cm
650 $aŻywność
650 $aGastronomia
650 $aŻywność $xjakość
920 $a9788374179669
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3384 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3412 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |