Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc
 


001 avmolOPAC2008-6551
100 $aFortuna, Teresa
245 $aPodstawy analizy i oceny jakości żywności $bskrypt do ćwiczeń $cpod red. Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska
250 $aWyd. 3 popr. i uzup.
260 $aKraków $bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego $c2018
300 $a286 s. $bil. $c24 cm
650 $aDietetyka
650 $aGastronomia
650 $aAnaliza żywności
650 $aŻywność $xjakość
650 $aChemia żywności
650 $aWartości odżywcze
700 $aBączkowicz, Małgorzata
700 $aJuszczak, Lesław
920 $a9788364758676
Nr Inw. Sygnatura Status
3372 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3373 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3374 M Czytelnia SWSM Dostępna Zamów>>