Fortuna, Teresa |
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod red. Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska. - Wyd. 3 popr. i uzup.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018. - 286 s. : il. ; 24 cm
ISBN 9788364758676
Dietetyka ; Gastronomia ; Analiza żywności ; Żywność - jakość ; Chemia żywności ; Wartości odżywcze
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018. - 286 s. : il. ; 24 cm
ISBN 9788364758676
Dietetyka ; Gastronomia ; Analiza żywności ; Żywność - jakość ; Chemia żywności ; Wartości odżywcze
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3372 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3373 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3374 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |