Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc
 


001 avmolOPAC2008-6531
100 $aGranecka-Wrzosek, Bożena
245 $aUsługi żywieniowe w hotelarstwie $bpodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa : T.12.2 $cBożena Granecka-Wrzosek
250 $aWyd. 4
260 $aWarszawa $bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne $c2016
300 $a246 s. $bil. $c25 cm
650 $aGastronomia
650 $aUsługi gastronomiczne
650 $aTurystyka
650 $aDietetyka $xturystyka
650 $aHotelarstwo
650 $aJadłospisy $xplanowanie
650 $aObsługa klienta
650 $aAparatura gastronomiczna
650 $aGastronomia $xzarządzanie
650 $aGastronomia $xpracownicy
650 $aŻywność $xjakość
920 $a9788302136344
Nr Inw. Sygnatura Status
3321 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3322 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3323 M Czytelnia SWSM Dostępna Zamów>>