Granecka-Wrzosek, Bożena |
Usługi żywieniowe w hotelarstwie : podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa : T.12.2 / Bożena Granecka-Wrzosek. - Wyd. 4
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. - 246 s. : il. ; 25 cm
ISBN 9788302136344
Gastronomia ; Usługi gastronomiczne ; Turystyka ; Dietetyka - turystyka ; Hotelarstwo ; Jadłospisy - planowanie ; Obsługa klienta ; Aparatura gastronomiczna ; Gastronomia - zarządzanie ; Gastronomia - pracownicy ; Żywność - jakość
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. - 246 s. : il. ; 25 cm
ISBN 9788302136344
Gastronomia ; Usługi gastronomiczne ; Turystyka ; Dietetyka - turystyka ; Hotelarstwo ; Jadłospisy - planowanie ; Obsługa klienta ; Aparatura gastronomiczna ; Gastronomia - zarządzanie ; Gastronomia - pracownicy ; Żywność - jakość
Nr Inw. | Sygnatura | Status | |
---|---|---|---|
3321 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3322 M | Wypożyczalnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |
3323 M | Czytelnia SWSM | Dostępna | Zamów>> |