Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc
 


Granecka-Wrzosek, Bożena |
Usługi żywieniowe w hotelarstwie : podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa : T.12.2 / Bożena Granecka-Wrzosek. - Wyd. 4
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. - 246 s. : il. ; 25 cm
ISBN 9788302136344

Gastronomia ; Usługi gastronomiczne ; Turystyka ; Dietetyka - turystyka ; Hotelarstwo ; Jadłospisy - planowanie ; Obsługa klienta ; Aparatura gastronomiczna ; Gastronomia - zarządzanie ; Gastronomia - pracownicy ; Żywność - jakość
Nr Inw. Sygnatura Status
3321 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3322 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3323 M Czytelnia SWSM Dostępna Zamów>>