Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<< Powrót do listy opisów
Domyślny
Karta katalogowa
MARC
Tytuł:
"Znaczenie i możliwości wykorzystania prebiotyków w żywności "
/
Autor:
Morawiec, Justyna
Hasła przedmiotowe:
Dietetyka
Praca dyplomowa
Prebiotyki
Żywność funkcjonalna
Adnotacje:
Praca dyplomowa - 2018r. Do wglądu w Czytelni
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc