Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Gastronomia
Lista powiązanych opisów:
Arens-Azevedo, Ulrike
Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]
Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2006
Arens-Azevedo, Ulrike
Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]
Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2007
Arens-Azevedo, Ulrike
Technologia gastronomiczna z obsługą gości : podr[...]
Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2002
Bilska, Beata
Organizacja produkcji gastronomicznej
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015
Blicharski, Tadeusz
Aktualna wartość dietetyczna wieprzowiny, jej zna[...]
Wydano: Warszawa : Polski Związek Hodowców i Prod , 2013
Bos, Jean
Kuchnia molekularna
Wydano: [Warszawa] : Rozpisani.pl , 2015
Cieślik, Ewa
Jakość obsługi konsumenta w obiektach gastromiczn[...]
Wydano: Warszawa , , 2012
Czarniecka-Skubina, Ewa
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2012
Czarniecka-Skubina, Ewa
Technologia gastronomiczna
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016
Czarniecka-Skubina, Ewa
Towaroznawstwo spożywcze
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB , 2010
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
4
5
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc