Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Arens-Azevedo, Ulrike

Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]

 Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2006

Arens-Azevedo, Ulrike

Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]

 Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2007

Arens-Azevedo, Ulrike

Technologia gastronomiczna z obsługą gości : podr[...]

 Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2002

Bilska, Beata

Organizacja produkcji gastronomicznej

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Blicharski, Tadeusz

Aktualna wartość dietetyczna wieprzowiny, jej zna[...]

 Wydano: Warszawa : Polski Związek Hodowców i Prod , 2013

Bos, Jean

Kuchnia molekularna

 Wydano: [Warszawa] : Rozpisani.pl , 2015

Cieślik, Ewa

Jakość obsługi konsumenta w obiektach gastromiczn[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Czarniecka-Skubina, Ewa

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2012

Czarniecka-Skubina, Ewa

Technologia gastronomiczna

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016

Czarniecka-Skubina, Ewa

Towaroznawstwo spożywcze

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB , 2010