Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Żywność - mikrobiologia
Lista powiązanych opisów:
Błażejak, Stanisław
Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2010
Chabuz, Witold
Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego
Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017
Drewniak, Emil
Mikrobiologia żywności
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2007
Dziuba, Bartłomiej
Identyfikacja wybranych gatunków i podgatunków ba[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Fiedurek, Jan
Mikrobiom a zdrowie człowieka
Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii , 2014
Gawęcki, Jan
Bezpieczeństwo żywności i żywienia
Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2014
Gawęcki, Jan
Mikroorganizmy w żywności i żywieniu
Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2016
Gniewosz, Małgorzata
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechno[...]
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2013
Goderska, Kamila
Antagonistyczny wpływ Lactobacillus acidophilus D[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Hać-Szymańczuk, Elżbieta
Charakterystyka wybranych metod izolacji i identy[...]
Wydano: Warszawa , , 2023
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
4
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc