Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Błażejak, Stanisław

Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2010

Chabuz, Witold

Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017

Drewniak, Emil

Mikrobiologia żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2007

Dziuba, Bartłomiej

Identyfikacja wybranych gatunków i podgatunków ba[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Fiedurek, Jan

Mikrobiom a zdrowie człowieka

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii , 2014

Gawęcki, Jan

Bezpieczeństwo żywności i żywienia

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2014

Gawęcki, Jan

Mikroorganizmy w żywności i żywieniu

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2016

Gniewosz, Małgorzata

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechno[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2013

Goderska, Kamila

Antagonistyczny wpływ Lactobacillus acidophilus D[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Hać-Szymańczuk, Elżbieta

Charakterystyka wybranych metod izolacji i identy[...]

 Wydano: Warszawa , , 2023