Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Biesalski, Hans Konrad

Żywienie

 Wydano: Wrocław : Elsevier Urban & Partner , 2012

Brzozowska, Anna

Toksykologia żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2010

Czapski, Janusz

Żywność prozdrowotna

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Czarniecka-Skubina, Ewa

Technologia gastronomiczna

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016

Duda-Sobczak, Anna

Cukrzyca typu 2

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2016

Flis, Krystyna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz.[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2009

Jarosz, Agnieszka

Analiza zawartości cukrów prostych i wartości ene[...]

 Wydano: Warszawa , , 2019

Jeznach-Steinhagen, Anna

Żywienie osób z cukrzycą i chorobami towarzyszący[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2020

Kozłowska, Aleksandra

Świadomość konsumencka dotycząca substancji słodz[...]

 Wydano: Warszawa , , 2017

Malinka, Wiesław

Zarys chemii kosmetycznej

 Wydano: Wrocław : Volumed , 1999