Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Arct, Jacek

Zielona herbata

 Wydano: Łódź , , 2016

Bartosiuk, Emilia

Ocena spożycia żywności typu "fast food" oraz nap[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Brzozowska, Anna

Woda w żywieniu i jej źródła

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Ciborska, Joanna

Wpływ kawy i herbaty na wartość wskaźników białko[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Czapski, Janusz

Żywność prozdrowotna

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Czarniecka-Skubina, Ewa

Technologia gastronomiczna

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016

Czech, Karolina

Kosmetyczne właściwości katechin i ich pochodnych[...]

 Wydano: Wodzisław Śląski , , 2023

Flaczyk, Ewa

Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2011

Flis, Krystyna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz.[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2009