Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Arct, Jacek

Oat (Avena sativa)

 Wydano: Łódź , , 2021

Arens-Azevedo, Ulrike

Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]

 Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2007

Bartniczak, Weronika

Rola chleba w żywieniu człowieka

 Wydano: Poznań , , 2019

Bartoń, Henryk

Właściwości antyoksydacyjne wybranych produktów f[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Biesiadecka, Magdalena K.

Właściwości dermatologiczne produktów kosmetyczny[...]

 Wydano: Łódź , , 2017

Błońska, Aleksandra

IgG - zależna nadwrażliwość pokarmowa na produkty[...]

 Wydano: Warszawa , , 2018

Czarniecka-Skubina, Ewa

Technologia gastronomiczna

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016

Derewiaka, Dorota

Charakterystyka tłuszczów występujących w wybrany[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Fedyczak, Zuzanna

Ukojenie i regeneracja

 Wydano: Łódź , , 2023

Fedyczak, Zuzanna

Ukojenie i regeneracja

 Wydano: Łódź , , 2023