Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Achrem-Achremowicz, Bohdan

Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ogranicza[...]

 Wydano: Warszawa , , 2022

Adamiak, Alina

Bakterie psychrotrofowe w mleku surowym i jego pr[...]

 Wydano: Kraków , , 2015

Arens-Azevedo, Ulrike

Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]

 Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2007

Barłowska, Joanna

Wartość odżywcza i przydatność technologiczna mle[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Bartoń, Henryk

Właściwości antyoksydacyjne wybranych produktów f[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Brodziak, Aneta

Jogurty jako superfood

 Wydano: Warszawa , , 2023

Bryś, Joanna

Charakterystyka lipidów strukturyzowanych otrzyma[...]

 Wydano: Warszawa , , 2012

Brzozowska, Anna

Woda w żywieniu i jej źródła

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Bugaj, Barbara

CHarakterystyka i prozdrowotne właściwości stevi[...]

 Wydano: Warszawa , , 2013

Chabuz, Witold

Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017