Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Mleko i produkty mleczne
Lista powiązanych opisów:
Achrem-Achremowicz, Bohdan
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ogranicza[...]
Wydano: Warszawa , , 2022
Adamiak, Alina
Bakterie psychrotrofowe w mleku surowym i jego pr[...]
Wydano: Kraków , , 2015
Arens-Azevedo, Ulrike
Technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki [...]
Wydano: Warszawa ; Bad Homburg vor der : "Rea" : Gehlen , 2007
Barłowska, Joanna
Wartość odżywcza i przydatność technologiczna mle[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Bartoń, Henryk
Właściwości antyoksydacyjne wybranych produktów f[...]
Wydano: Warszawa , , 2012
Brodziak, Aneta
Jogurty jako superfood
Wydano: Warszawa , , 2023
Bryś, Joanna
Charakterystyka lipidów strukturyzowanych otrzyma[...]
Wydano: Warszawa , , 2012
Brzozowska, Anna
Woda w żywieniu i jej źródła
Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015
Bugaj, Barbara
CHarakterystyka i prozdrowotne właściwości stevi[...]
Wydano: Warszawa , , 2013
Chabuz, Witold
Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego
Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
4
5
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc