Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Chabuz, Witold

Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017

Czarniecka-Skubina, Ewa

System śledzenia ruchu i pochodzenia żywności jak[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Czarniecka-Skubina, Ewa

Towaroznawstwo spożywcze

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB , 2010

Czerwińska, Dorota

Zasady żywienia : technik żywienia i usług gastro[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Dominik, Piotr

Zasady i organizacja żywienia w turystyce

 Wydano: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa , 2011

Gawęcki, Jan

Bezpieczeństwo żywności i żywienia

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2014

Gramza-Michałowska, Anna

Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei "S[...]

 Wydano: Warszawa , , 2022

Hać-Szymańczuk, Elżbieta

Charakterystyka wybranych metod izolacji i identy[...]

 Wydano: Warszawa , , 2023

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Higiena produkcji żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2013

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Higiena produkcji żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2019