Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Historia - dietetyka
Lista powiązanych opisów:
Gawęcki, Jan
Ewolucja na talerzu
Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015
Gawęcki, Jan
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3
Wydano: Warszawa : PWN , 2023
Gawęcki, Jan
Żywienie człowieka. T. 1 Podstawy n
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2010
Gawęcki, Jan
Żywienie człowieka. T. 1 Podstawy n
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA , 2023
Gertig, Henryk
Bromatologia
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2007
Gertig, Henryk
Bromatologia
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2015
Higman, B.W.
Historia żywności
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Aletheia , 2012
Jarosz, Mirosław
Normy żywienia człowieka
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2011
Jarosz, Mirosław
Normy żywienia człowieka
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2016
Juraś-Krawczyk, Barbara
Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna
Wydano: Łódź : Wydawnictwo Akademii Humanisty , 2015
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc