Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Gawęcki, Jan

Ewolucja na talerzu

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3

 Wydano: Warszawa : PWN , 2023

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka. T. 1 Podstawy n

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2010

Gawęcki, Jan

Żywienie człowieka. T. 1 Podstawy n

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA , 2023

Gertig, Henryk

Bromatologia

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2007

Gertig, Henryk

Bromatologia

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2015

Higman, B.W.

Historia żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Aletheia , 2012

Jarosz, Mirosław

Normy żywienia człowieka

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2011

Jarosz, Mirosław

Normy żywienia człowieka

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2016

Juraś-Krawczyk, Barbara

Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna

 Wydano: Łódź : Wydawnictwo Akademii Humanisty , 2015