Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Żywność - jakość
Lista powiązanych opisów:
Wpływ rodzaju techniki obróbki kulinarnej na jako[...]
Wydano: Warszawa , , 2023
Bieniek, Józef
Wskaźniki użytkowości mięsnej królików burgundzki[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Biesalski, Hans Konrad
Żywienie
Wydano: Wrocław : Elsevier Urban & Partner , 2012
Bilska, Beata
Organizacja produkcji gastronomicznej
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015
Calik, Jolanta
Zmiany cech jakościowych jaj, pochodzących od kur[...]
Wydano: Kraków , , 2013
Cegiełka, Aneta
Zastosowanie olejów roślinnych i preparatów błonn[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Chabuz, Witold
Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego
Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017
Cygan-Szczegielniak, Dorota
Wpływ wieku i płci saren na kruchość oraz inne ce[...]
Wydano: Kraków , , 2012
Czarniecka-Skubina, Ewa
Technologia gastronomiczna
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016
Czarniecka-Skubina, Ewa
Towaroznawstwo spożywcze
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB , 2010
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
4
5
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc