Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Bieniek, Józef

Wskaźniki użytkowości mięsnej królików burgundzki[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Biesalski, Hans Konrad

Żywienie

 Wydano: Wrocław : Elsevier Urban & Partner , 2012

Bilska, Beata

Organizacja produkcji gastronomicznej

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Calik, Jolanta

Zmiany cech jakościowych jaj, pochodzących od kur[...]

 Wydano: Kraków , , 2013

Cegiełka, Aneta

Zastosowanie olejów roślinnych i preparatów błonn[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Chabuz, Witold

Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2017

Cygan-Szczegielniak, Dorota

Wpływ wieku i płci saren na kruchość oraz inne ce[...]

 Wydano: Kraków , , 2012

Czarniecka-Skubina, Ewa

Technologia gastronomiczna

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016

Czarniecka-Skubina, Ewa

Towaroznawstwo spożywcze

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB , 2010