Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Gładyś, Katarzyna

Celiakia

 Wydano: Warszawa , , 2017

Małgorzewicz, Sylwia

Rola składników odżywczych w stwardnieniu rozsian[...]

 Wydano: Warszawa , , 2020

Małgorzewicz, Sylwia

Rola tkanki mięśniowej w postępującym wyniszczeni[...]

 Wydano: Warszawa , , 2016

Małgorzewicz, Sylwia

Żywienie kliniczne. T. 1

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Czelej , 2020

Małgorzewicz, Sylwia

Żywienie kliniczne. T. 2

 Wydano: Lublin : Wydawnictwo Czelej , 2020

Rafałowska, Monika

Suplementacja doustna

 Wydano: Warszawa , , 2017

Sobczak, Ewa

Nowa klasyfikacja niedożywienia GLIM

 Wydano: Warszawa , , 2020

Śliwińska, Aleksandra

Edukacja żywieniowa pacjentów z cukrzycą

 Wydano: Warszawa , , 2018

Wasilewska, Ewa

Nadwrażliwość na dodatki do żywności

 Wydano: Warszawa , , 2017

Ziętarska, Monika

Niedożywienie u chorych z rakiem jelita grubego

 Wydano: Warszawa , , 2016