Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Stanowisko zespołu ekspertów

 Wydano: Warszawa , , 2017

Bates, Iwona

Sportowe kalorie

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2017

Bednarski, Włodzimierz

Biotechnologia żywności

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , 2017

Benardot, Dan

Żywienie w sporcie

 Wydano: Wrocław : Edra Urban & Partner , 2019

Biernacka, Patrycja

Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wo[...]

 Wydano: Warszawa , , 2022

Brzozowska, Anna

Woda w diecie osób starszych

 Wydano: Warszawa , , 2017

Brzozowska, Anna

Woda w żywieniu i jej źródła

 Wydano: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyr , 2015

Czerwińska, Dorota

Zasady żywienia : technik żywienia i usług gastro[...]

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Dżugan, Małgorzata

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

 Wydano: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzesz , 2012

Frączek, Barbara

Dietetyka sportowa

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL , 2019