Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Gastronomia - pracownicy
Lista powiązanych opisów:
Czarniecka-Skubina, Ewa
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2012
Czarniecka-Skubina, Ewa
Technologia gastronomiczna
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2016
Derbis, Anna
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 4 Wyposażen[...]
Wydano: Warszawa : Format-AB , 2016
Duda, Joanna
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2014
Granecka-Wrzosek, Bożena
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2016
Mołoniewicz, Jan Marek
Menedżer gastronomii : jak otworzyć i z sukcesem [...]
Wydano: Warszawa : Moja Consulting , 2018
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
+10 Następna>> Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc