Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc

Bilska, Beata

Organizacja produkcji gastronomicznej

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Czarniecka-Skubina, Ewa

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2012

Drożdż, Jadwiga

Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020

 Wydano: Warszawa , , 2022

Duda, Joanna

Usługi żywieniowe w hotelarstwie

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2014

Górecka, Danuta

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 1 Technolog[...]

 Wydano: Warszawa : Format-AB , 2015

Górecka, Danuta

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2 Technolog[...]

 Wydano: Warszawa : Format-AB , 2015

Górecka, Danuta

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 3 Technolog[...]

 Wydano: Warszawa : Format-AB , 2016

Granecka-Wrzosek, Bożena

Usługi żywieniowe w hotelarstwie

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2016

Kmiołek, Anna

Organizacja produkcji gastronomicznej

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015

Kmiołek, Anna

Organizacja produkcji gastronomicznej

 Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2018