Strona główna
|
Przeglądaj katalog
|
Wyszukaj
|
Zestawienia
|
Profil użytkownika
|
Pomoc
<<Wstecz
Usługi gastronomiczne
Lista powiązanych opisów:
Bilska, Beata
Organizacja produkcji gastronomicznej
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015
Czarniecka-Skubina, Ewa
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu
Wydano: Warszawa : Wydawnictwo SGGW , 2012
Drożdż, Jadwiga
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Wydano: Warszawa , , 2022
Duda, Joanna
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2014
Górecka, Danuta
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 1 Technolog[...]
Wydano: Warszawa : Format-AB , 2015
Górecka, Danuta
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2 Technolog[...]
Wydano: Warszawa : Format-AB , 2015
Górecka, Danuta
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 3 Technolog[...]
Wydano: Warszawa : Format-AB , 2016
Granecka-Wrzosek, Bożena
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2016
Kmiołek, Anna
Organizacja produkcji gastronomicznej
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2015
Kmiołek, Anna
Organizacja produkcji gastronomicznej
Wydano: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogi , 2018
<<Pierwsza <<Poprzednia -10
1
2
3
+10
Następna>>
Ostatnia>>
Przeglądaj katalog
Autorzy
Tytuły
Serie
UKD
Hasła Przedmiotowe
Wyszukaj
Wyszukiwanie złożone
Zestawienia
.Nowe książki
.Praca dyplomowa
Alergologia
Anatomia
Biochemia
Biofizyka
Biologia i genetyka
Chemia kosmetyczna
Chemia żywności
Dermatologia
...
Profil użytkownika
Zaloguj się
Pomoc