Strona główna |  Przeglądaj katalog |  Wyszukaj |  Zestawienia | Profil użytkownika |  Pomoc
 


Tytuł:
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod red. Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska 

Autor:

 
  

Wydanie:
Wyd. 3 popr. i uzup. 

Wydano:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego , 2018 

Opis fizyczny:
286 s. : il. ; 24 cm 

ISBN:
9788364758676 

Hasła przedmiotowe:
Nr Inw. Sygnatura Status
3372 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3373 M Wypożyczalnia SWSM Dostępna Zamów>>
3374 M Czytelnia SWSM Dostępna Zamów>>